AVRASYA’NIN EN KAPSAMLI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ FUARI’NDA HİBRİT FUAR DENEYİMİ

Mayıs 2021

REED TÜYAP Fuarcılık ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliğinde, Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (SEPA) destekleri ile organize edilen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda, 20-23 Ekim 2021 tarihlerinde Tüyap İstanbul’da fiziksel olarak yüz yüze ve hibrit modelimiz sayesinde uzaktan erişim ile fuar paydaşlarımızı bir araya getiriyoruz.

560’ın üzerinde katılımcımız hibrit fuar fırsatını kaçırmadı!

Her yıl 1000'in üzerinde katılımcımızı yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 60.000 profesyonel alıcı ile buluşturduğumuz Avrasya Ambalaj İstanbul 2021 Fuarı’nda fiziksel ve dijital platformlar üzerinden ticarete hız kesmeden devam ediyoruz.
Avrasya Ambalaj İstanbul’un 20-23 Ekim’de gerçekleşecek fiziksel fuarı öncesinde 20-24 Eylül tarihlerinde Business Connect üzerinden Networking Haftası düzenleyeceğiz. Bu özel haftada Baskı & Konverting”, “Gıda ve İçecek”, “Endüstriyel ve Tüketici Ürünleri” etkinlikleri sayesinde katılımcılarımız potansiyel müşterilerinin ve yeni iş ortakları ile iş birlikleri gerçekleştirme olanağı bulacaklar. Fuar paydaşlarımızın birbirlerine karşılıklı olarak ulaşabilecekleri Business Connect Platformu’nda, fiziksel fuarda veya dijital ortamda buluşmak için toplantı organize etme, online mesajlaşma ve video konferans hizmetleri bulunuyor. Avrasya Ambalaj Hybrid+, 17 Aralık 2021 tarihine dek online platform üzerinden devam edecek.

560’ın üzerinde firmanın yerini şimdiden onayladığı Avrasya Ambalaj İstanbul 2021 Fuarı’nda, Business Connect üzerinden dijital ortamda bir araya gelecek katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz karşılıklı görüşme ayarlayabilecek ve iletişimlerini sürdürebilecekler.

Ticaret için sağlık

Yeni dönemde “ticaret için sağlık” mottosuyla fuarlarımızı düzenlerken, paydaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Türk Standartları Enstitüsü’nün COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk fuarcılık şirketi olduk.  MyTüyap mobil uygulamamızın da verdiği olanaklarla temassız fuar deneyimini katılımcı ve ziyaretçilerimize yaşatırken, 2020’de olduğu gibi 2021’de de hijyen tedbirlerinden taviz vermeden fuarlarımızı düzenlemeyi sürdüreceğiz.
Fuarımız hakkında daha fazla bilgiyi [email protected] adresine eposta göndererek proje ekibimizden alabilirsiniz.
Fuar Proje Ekibine ulaşmak için:
www.packagingfair.com

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN