Avrasya Ambalaj Hybrid+ ile yeni iş bağlantıları bir tıkla parmaklarınızın ucunda!

Mart 2021

500’ün üzerinde firmanın yerini şimdiden onayladığı Avrasya Ambalaj İstanbul 2021 Fuarı’nda, online iş ağı platformumuz Business Connect üzerinden katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz sanal ortamda bir araya gelecek, görüşme ayarlayabilecek ve iletişimlerini buradan sürdürebilecekler. Bu online hizmet sayesinde katılımcılarımız potansiyel müşterilerinin ve yeni iş ortaklarının sadece bir tık uzağında olacak.

2021'in En Büyük Ambalaj Etkinliğinde Buluşalım
20-23 Ekim 2021’de Tüyap İstanbul’da gerçekleşecek Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’nda her yıl yurt içinden ve yurt dışından 1000'in üzerinde katılımcımızı yaklaşık 60.000 profesyonel alıcı ile buluşturuyoruz. 2021 yılında hibrit modelimizde sunduğumuz çözümler ile fiziksel ve dijital platformlar üzerinden katılımcılarımızı ve ziyaretçilerimizi dijital dünyanın olanaklarını da kullanarak bir araya getireceğiz.

500'ün üzerinde firma Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'nda fiziksel ve dijital ortamda alıcılarla yüz yüze buluşmak için yerini şimdiden aldı

Yerel ve uluslararası katılımcılarımızı, nitelikli sektör profesyoneller ile hem yüz yüze hem de dijital olarak buluşturacağımız Dünyanın ve bölgesinin en kapsamlı ve etkili fuarlarından Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, REED TÜYAP Fuarcılık ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliğinde, Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (SEPA) destekleri ile organize ediliyor.

Fuarımıza katılım taleplerinizi team@packagingfair.com adresinden proje ekibimize iletebilirsiniz.