26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 2020 yılında 21-24 Ekim'de

REED TÜYAP Fuarcılık ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliğinde düzenlenen ve sektörün diğer dernekleri Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin (SEPA) desteğini alan 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı; 21 – 24 Ekim 2020 tarihleri arasında 65.000 nitelikli ziyaretçiyi, konusunda uzman katılımcıları ile buluşturacak.

Ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği geniş kapsamı ile Avrasya Ambalaj İstanbul 2020 Fuarı; ambalaj ürünleri, makine ve ekipmanları, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj baskı teknolojileri, oluklu mukavva-kağıt-karton ambalaj üretimi ve konverting teknolojileri, ambalaj tasarım hizmetleri, içecek ve sıvı gıda teknolojileri, gıda işlem makine ve ekipmanları (çikolata, şekerleme, bisküvi, kuruyemiş ve pastacılık teknolojileri, süt ve süt ürünleri teknolojileri, soğutma ve lojistik teknolojileri, gıda güvenliği ve hijyen teknolojileri) ile anahtar teslim çözümleri tek çatı altında toplamaya devam edecek.

2020’de buluşmak üzere…
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN