Avrasya Ambalaj Fuari ile Gücünüze Güç Katın

Avrasya Ambalaj Fuarı; yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 1200’den fazla katılımcısı, 50.000’in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olmaya devam ediyor.

Saran - saklayan - sattıran ambalaj ürünleri, ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik kaliteli, uygun fiyatlı, projeye özel kısa vadede çözümler sunan ulusal üreticiler ile küresel markaların birlikte yer aldığı,  bölgesindeki en büyük etkinlik olan 22. Avrasya Ambalaj Fuarı, 2016 yılında 2-5 Kasım Çarşamba – Cumartesi günleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - İstanbul’da gerçekleşecek.

Ambalaj ve Baskı, Güçlerini printpack'te Birleştirmeye Devam Ediyor

Avrasya Ambalaj Fuarı kapsamında öne çıkan Ambalaj Baskı Teknolojileri Özel Bölümü printpack, ambalaj baskı sektörünü 2016 yılında da bir araya getirecek.

Baskının ambalajdaki öneminin artması ve fark yaratan yatırımların tüketicilere daha çok hitap etmesinin birçok baskı firmasına cazip gelmesi sebebi ile printpack, Ambalaj Baskı Teknolojileri Oluklu Mukavva – Kağıt – Karton Ambalaj Üretim Teknolojileri Özel Bölümü bu yıl da, Avrasya Ambalaj Fuarı 2016 katılımcılarını ve ziyaretçilerini bir araya getiren en önemli platform olmaya devam ediyor.

2015 yılında hem katılımcılarından hem de ziyaretçilerinden çok olumlu geri dönüşler alan printpack Özel Bölümü bu sene de 8. ve 9. salonlarda gerçekleşecek. 2016 yılında Baskı Teknolojilerinin yanı sıra, Oluklu Mukavva – Kağıt – Karton Ambalaj Üretim firmalarının da yer alacağı Printpack, genişleyen kapsamı ile ambalaj baskı sektörünü hedef kitleleri ile buluşturacak.

printpack Özel Bölümünde;

Ambalaj Baskı Teknolojileri kapsamında; baskı makine ve teknolojileri, baskı mürekkepleri, klişeler, kalıplar, baskı merdaneleri, kaplama, laminasyon ürün ve sistemleri, baskı öncesi hazırlık teknolojileri, denetim ve düzeltme ekipmanları, etiket baskı makineleri ve RFID sistemlerinin yanı sıra; Oluklu Mukavva – Kağıt – Karton Ambalaj Üretimi kapsamında; oluklu mukavva ambalaj üretim teknolojileri, karton kutu üretim teknolojileri, kağıt ambalaj üretim teknolojileri, yapıştırıcılar, hammaddeler, mürekkepler, kağıt ve karton üreticileri ve ilgili yan sanayi bulunuyor.

printpack Özel Bölümü Hedef Ziyaretçi Profili ise; ahşap, cam, plastik, fleksibıl ambalaj üreticileri, oluklu mukavva ambalaj üreticileri, kağıt ambalaj üreticileri, karton kutu üreticileri, etiket üreticileri, matbaalar, kırtasiye sektörü, etiket ve ambalaj tasarımcıları ve reklam ajanslarından oluşuyor.

Özel Bölümler ile Çözümlere Hızlı Ulaşın!

Drinktech, İçecek ve Sıvı Gıda Teknolojileri Özel Bölümü: İçecek ve sıvı gıda, dolum, içecek, paketleme, sterilizasyon ve içecek makine ve ekipman üreticileri başta olmak üzere katılımcılar, içecek sektöründen hedef ziyaretçileri ile buluşma fırsatı yakalayacaklar.

Avrasya Ambalaj Fuarı’na Yurtdışından Büyük İlgi

Tüyap’ın Bulgaristan, Rusya, Gürcistan, Makedonya, İran ve Mısır’da yerleşik yurtdışı ofisleri ile Balkanlar, Kafkasya, İran ve Kuzey Afrika bölgelerinde etkin ziyaretçi çalışmalarının yanı sıra Reed’in 43 ülkede yer alan temsilcileri ile tüm dünyada Avrasya Ambalaj Fuarı’nın tanıtım çalışmaları devam etmektedir.

2016 yılı için seçilen konuk ülke Sırbistan’ın yanı sıra; yoğun ve etkin yurtdışı tanıtım faaliyetleri ile 825 profesyonel alım heyeti ve Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde düzenlenen Alım Heyeti programı kapsamında Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Endonezya, Fas, Filistin, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kenya, Kosova, Lübnan, Makedonya, Malezya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan firma yetkilileri ile toplamda 5000’den fazla uluslararası ziyaretçi Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı’nda ağırlanacak.

Akademi ve Sektörün Buluşması Avrasya Ambalaj Fuarı 2016’da

Basım, yayıncılık ve ambalaj sektörlerinin disiplinler arası birlikteliklerini aynı platformda bir araya getirme amacını güden, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek olan 5. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu’nun ikinci günü 5 Kasım 2016 tarihinde Avrasya Ambalaj Fuarı kapsamında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Her sene olduğu gibi bu sene de Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Avrasya Ambalaj Fuarı organizatörü Reed TÜYAP işbirliğinde düzenlenen ve ülkemizde tasarım eğitimi alan öğrencilerimizin ambalaj tasarımı alanına da yönelmelerini hedefleyen Ulusal Öğrenci Yarışması sonuçları fuarımız kapsamında açılış gününde açıklanacak.

Sektörün Güçlü Desteği ile Yola Devam!

Avrasya Ambalaj Fuarı; Ambalaj Sanayicileri Derneği işbirliğinde ve Ambalaj Makinecileri Derneği, Etiket Sanayicileri Derneği, Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği, Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği, Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği desteği ile gerçekleşmektedir.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN